Welkom!!

China Holland Horse Trading (CHHT) is een intermediair organisatie, gestationeerd in Holland, gespecialiseerd in de hippische sport met de bijbehorende service. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar paarden, die de competitie kunnen aangaan tijdens Nationale wedstrijden, voor recreatieve doeleinden, of voor het fokken, of voor het voortplanten van jonge getalenteerde paarden om zelf te trainen. Bij al deze zaken kan CHHT u ondersteuning bieden. Ons team bestaat uit professionals, die ingangen hebben bij een breed netwerk op het gebied van de hippische sport in Nederland. CHHT biedt professionele service, en sluit volledig aan op uw individuele wensen bij het kopen van uw droompaarden.

Koninklijk Nederlandse warmbloed paarden

De Nederlandse warmbloed is een ras "warmbloed sportpaard". Warmbloed onderscheid zich duidelijk van de "koudbloedpaarden"(draafpaarden) en de "Heet bloedpaarden" (Vol bloedpaarden en Arabieren).

Nederlandse Warmbloed paarden hebben een hoogte van minimaal 16 inches, sommige bereiken 17 inches. De meest overheersende kleuren zijn vos en bruin, echter zwarte en schimmel komen ook voor. Witte markeringen op hoofd en benen zijn veel voorkomend. Het hoofd is verfijnd, gewoonlijk met een recht profiel. De nek is lang en gebogen, overgaand in de vrij prominente schoft. De schouder is prachtig geglooid en de taille ligt diep, met veel ruimte voor het hart. De voorbenen zijn sterk, met goed gespierde onderbenen. De achterhand is krachtig en de spronggewrichten zijn laag bij de grond. Deze factoren gecombineerd geven enorme power aan de "motor" van de Nederlandse Warm Bloed.

Nederlandse Warm Bloed paarden staan bekend om hun karakter, degelijkheid en atletisch vermogen en zijn internationale winnaars onder de vlag van verscheidene landen in internationale competities en Olympische Spelen.

Koninklijk Friese paard

Het Friese paard is een inlands raspaard. Zijn wortels gaan ver terug in de tijd. Al in de 13e eeuw was de Fries bekend en tegenwoordig vertoont het nog steeds duidelijke overeenkomsten met zijn verre voorouders. Het Friese paard is een sierlijk ogend paard met veel behang en een fiere houding. Het lichaam is compact en sterk.

Het Friese paard is een sierlijk ogend paard met veel behang en een fiere houding. Het lichaam is compact en sterk.
 • Haren: De manen zijn lang, vol en golvend, evenals de staart.
 • Hoofd: De Fries heeft een fijn hoofd met korte, spitse en beweeglijke oren.
 • Hals: Hoge hals aanzet, lang.
 • Schouders: De schouders zijn krachtig ontwikkeld.
 • Benen: Tamelijk kort, maar stevig, lang behaard en met een vetlok.
 • Kleur: Een Fries is vrijwel altijd zwart zonder aftekeningen. Aftekeningen zijn dan ook verboden, hoewel een klein kolletje een enkele keer door de vingers wordt gezien. Een enkele keer komt er een zeer zeldzame bruine variant voor.
 • Schofthoogte: Tussen 1,55 m (voor opname in het stamboek) en 1,70 m.

De Fries is vriendelijk, levendig maar mak, intelligent, leergierig en trouw. Verder is hij een gewillige werker. Ook heeft het fries paard een koel hoofd en is daardoor zeer geschikt voor recreatief rijden en buitenritten en is ook zeer geschikt voor dressuur vanwege de hoge knieactie en zijn betrouwbare gedrag.

DIENSTVERLENING

Om te helpen bij het vinden van uw ideale paard bieden we een full service plan welke inhoud:

1. Voorselectie van de paarden alvorens u de reis naar Europa maakt, door de paarden te tonen via webcam.
2. Assistentie bij visa aanvraag.
3. Regelen van uw visite en paarden onderzoeken in Europa.
4. Regelen van dierenarts onderzoek en quarantaines.
5. Levering van de paarden naar China.
6. Verzorgen van rijvaardigheid cursussen op ieder niveau, zowel in Holland alsook in China. De opleiders zijn van nationaal tot internationaal )Olympisch) niveau.
7. Hoefsmid, veterinaire assistentie, fok advies en benodigdheden.
8. Advisering bij het bouwen van stallen.

REFERENTIE

Tot nu toe, hebben we vele paarden verkocht in de provincie Jiangsu, Sichuan, Shangdong en Guangdong. Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen.
 • 2011 juni verkoop 3 jonge paarden aan Mr. Ma in Jilin Provincie

 • 2011-2012 verkoop 7 paarden aan Mr. Lin , Saint George club in Xiamen

 • 2011 november verkoop twee jonge eventing paarden en een ZZ Zwaar paard aan R& D club in Guangdong , een Z2 paard aan Mr. Zhang in Shenzhen Guangming riding club

 • 2012 verkoop jonge spring merrie aan prive stal Jun Garden stal in Hangzhou

 • 2012 april verkoop 6 springpaarden aan Guo Fa riding club in Beijing

 • 2012 april verkoop 6 paarden aan Yanlong club in Beijing

 • 2012 april verkoop 2 drachtige merries en een Friese hengst aan prive stal Mr. Han in Hebei Provincie

 • 2012 april verkoop 9 diverse Andalucia- , Warmbloed- en Friese paarden aan Shanxi Liaoyuan club

Great China Trading Strategy
伟华策略行销

Debby Wolters - Hsu
徐黛比
Diepswal 32
9351 TB Leek
The Netherlands
+31(0) 594 512312
+31(0) 613182530
info@gctsinholland.com
www.gctsinholland.com